Ημερήσιες Εκδρομές

Η κατασκήνωση ΤΣΙΚΙ ΜΠΟΥΜ προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα ανεύρεσης χώρου, όπου μπορούν τα σχολεία να πραγματοποιήσουν την ημερήσια εκδρομή τους.

Η κατασκήνωση μας βρίσκεται στα Χωραφάκια Χανίων και εκτείνετε σε μια έκταση 25 στρεμμάτων περιφραγμένη και φτιαγμένη μόνο για να φιλοξενεί παιδιά πληρώντας τα πιο αυστηρά στάνταρ ασφαλείας ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των παιδιών.

Ο χώρος είναι καταπράσινος με πυκνή βλάστηση και γκαζόν.

Κατά την παραμονή του σχολείου σας οι μαθητές σας μπορούν να απασχοληθούν σε γήπεδα ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις, μπάσκετ, σε ping pong, κ.λπ.

Όλοι οι αθλητικοί χώροι είναι πιστοποιημένοι.

Στην κατασκήνωση λειτουργεί κουζίνα πιστοποιημένη με HACCP, όπου μπορούν τα παιδιά και οι δάσκαλοι να γευματίσουν με ένα πλούσιο και υγιεινό γεύμα.

Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας τα στελέχη της κατασκήνωσης θα επιβλέπουν και θα ψυχαγωγούν τα παιδιά σας!

Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την κρίση να μας ταλανίζει όλους, δίνουμε τη δυνατότητα στους γονείς να προσφέρουν στα παιδιά τους μία μοναδική ημέρα ξενοιασιάς και παιχνιδιού, προσαρμόζοντας τις τιμές μας στα σημερινά δεδομένα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα των παροχών μας. Ειδικά για φέτος σας προσφέρουμε τις εξής εναλλακτικές προτάσεις:

  • Είσοδος χωρίς φαγητό στα 5 ευρώ το παιδί
  • Είσοδος με κοτόπουλο και πατάτες στο φούρνο, σαλάτα και ψωμί στα 8 ευρώ το παιδί

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο φυλλάδιο της κατασκήνωσης μας.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα μας: 28210 39270, 2810 202413 και 6932 818172 καθώς και μέσω e-mail στο info@tsikiboom.gr.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ