Τα νέα μας

Σημαντική ανακοίνωση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Αγαπητοί γονείς & παιδιά,

Η χώρα μας, όπως και ο κόσμος όλος, διανύει ομολογουμένως μία δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

H τρέχουσα κατάσταση δεν ευνοεί την κατάρτιση μελλοντικών σχεδίων, ωστόσο εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ενόψει της επερχόμενης κατασκηνωτικής περιόδου ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020, με την ίδια ακριβώς διαδικασία των προηγούμενων ετών.

Κατά συνέπεια, σας προτρέπουμε να κάνετε την ηλεκτρονική σας αίτηση ώστε να μη χάσουν τα παιδιά σας την ευκαιρία για ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση 15 ημερών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν τις προσεχείς ημέρες ή εβδομάδες, ωστόσο εμείς οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, έχει 2 σημαντικές ιδιαιτερότητες:

1) Δίνεται συγκεκριμένη περίοδος υποβολής αιτήσεων, μετά το πέρας της οποίας δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για κάποιον να εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση.

2) Εάν ωστόσο κάποιος οριστεί δικαιούχος μετά τα οριστικά αποτελέσματα, δεν είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα.

Εάν στη συνέχεια τα δεδομένα δεν επιτρέψουν τη συμμετοχή των παιδιών σας στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, πολύ απλά δεν θα κάνετε χρήση του δικαιώματος που θα έχετε εξασφαλίσει.

Η κατασκήνωσή μας, έχει προγραμματισμένη ημέρα έναρξης, ανεξαρτήτως τυχόν μεταβολών στη λήξη της σχολικής χρονιάς, την 16η Ιουνίου 2020.

Στην παρούσα φάση κανείς δεν γνωρίζει την πιθανή εξέλιξη της κατάστασης και πώς αυτή θα έχει διαμορφωθεί ως τα μέσα Ιουνίου.

Εάν όμως, όπως όλοι ασφαλώς ευχόμαστε, ο κίνδυνος έχει παρέλθει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής των παιδιών σας στην κατασκήνωση θα υπάρχει ΜΟΝΟ εάν έχει υποβληθεί και εγκριθεί η σχετική αίτηση προς τον ΟΑΕΔ από τώρα.

Η κατασκήνωσή μας τηρεί πάντα τους νόμους και τις αποφάσεις του κράτους και θα τηρήσει απαρέγκλιτα κάθε σχετική οδηγία και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και υγεία κατασκηνωτών και εργαζομένων.

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, σας προτρέπουμε για ακόμα μία φορά να μην αμελήσετε να καταθέσετε έγκαιρα την ηλεκτρονική αίτηση σας μεταξύ Τρίτης 17 Μαρτίου και Τρίτης 31 Μαρτίου 2020.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (28210 392702815 202413 και 6932 818172) ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες.

Υ.Γ. 1 : Για τα ασφαλιστικά ταμεία και τους λοιπούς οργανισμούς, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ακόμα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, οι εγγραφές σε αυτά, θα γίνουν περί τα τέλη Μαΐου.

Υ.Γ. 2 : Σχετικά με τις προ-κρατήσεις θέσεων θα υπάρξει νέα και έγκαιρη ανακοίνωση για το πότε θα ξεκινήσουν.

Η διεύθυνση της κατασκήνωσης
Οικογένεια Κυριακάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ